tištěná propagace

7

Tištěná propagace?

Pomůžeme vám zvolit ideální komunikační mix s využitím těch nejvhodnějších médií pro vás. Zhodnotíme, zda tištěná média mohou být pro vás cestou k novým zákazníkům či posílení brandu.  Vytipujeme a dohodneme vám spolupráci s tištěnými kanály, které komunikují k vaší cílové skupině. Připravíme pro vás PR články, texty k soutěžím či potřebnou grafiku. Ideální formou spolupráce, kterou vám můžeme s některými médii vykomunikovat, je barter – například formou soutěže – vymyslíme soutěž, vy dodáte cenu v podobě vašich produktů či služeb, kterou časopis vypublikuje a vy tak získáte propagaci své značky prakticky zdarma.

Samozřejmostí je také tvorba textů pro všemožné účely. Připravíme vám originální copywriterské texty jak do odborných i „life stylovových“ médií, dokážeme vytvořit obsah do vašich informačních materiálů či propagačních brožur. Záleží na požadovaném zacílení. Jsme schopni zajistit jak kompletní PR služby – v online i offline oblasti. Jsme aktivně napojeni na novináře a mediální kanály v printových i onlinových médiích.

Spolupracujeme s tiskárnami, dokážeme zajistit billboardové kampaně, propagaci v MHD, City light aj.

Jsem opravdu překvapená

že se články objevily v přirozeném vyhledávaní tak rychle a tak vysoko. To je super. Velmi oceňuji Váš přístup k spolupráci. Je v něm obrovský rozdíl oproti konkurenci. Například to, že nezveřejníte jen tak rovnou co jsem poslala, ale poctivě pracujete na obsahu, aby byl výborný a ještě zároveň optimalizovaný pro SEO. Na těch mých článcích jste strávila obrovské množství času, já to velmi oceňuji, protože text je úžasný a o hodně lepší, než kdybyste zveřejnili jen to, co jsem psala já. Děkuji

Adela Masaryková – Ředitelka Brick by Brick

Spolupráce byla pro nás nejen přínosná, ale i příjemná.

 Spolupráce probíhala rychle, svižně, v přátelské atmosféře a s maximálním nenasazením celého týmu. Během pouhých 2 dnů bylo vše precizně připravené ke zveřejnění. Oceňuji zejména proaktivní přístup paní Ing. Magdy Malé, ochotu maximálně vyhovět a zaměření i na ten nejmenší detail. Práci nám všem pak v mnohém ušetřil také pan Jaroslav Malý například tím, že nám zaslat v 1 souboru 30 print screenů s pozicemi klíčových spojení ve vyhledávání.

Jana Heřmánková Naturhouse

V podnikání nemůžete čekat, až bouřka přejde, je nutné naučit se tančit v dešti!

Steve Jobs 

S kým budete spolupracovat?

Jsme tým zapálených lidí, kteří chtějí dosahovat nejlepších možných výsledků.

Práci pro naše zákazníky děláme stejně kvalitně, jako pro sebe.

Se zákazníky si chceme rozumět a zároveň věříme, že prací  s lidmi s kterými si rozumíme dosáhneme těch nejlepších výsledků. Proto jsme SYNERGY MARKETING.

V synergii dokážeme spolupracovat i s jinými agenturami, či Vašimi kmenovými zaměstnanci. Pomůžeme Vám vytvořit synergický mareketingový celek v rámci Vašich aktivit.